1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Aşure Günü Etkinliği Gölbaşı’nda Kutlandı
Aşure Günü Etkinliği Gölbaşı’nda Kutlandı

Aşure Günü Etkinliği Gölbaşı’nda Kutlandı

Aşure Günü Etkinliği Gölbaşı’nda Kutlandı

A+A-

Gölbaşı'nda düzenlenen Aşure Günü etkinliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinlik, Göl-Der Başkanı Gürsel Demirci, Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Aktay ve İsa Ömercan tarafından organize edildi.

Etkinliğe Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Jandarma Komutanı Yarbay Mikail Arıkan, eski belediye başkanları Fatih Duruay ve Abdulnasır Haşlak, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kara ile Tahsin Polat, CHP Meclis Üyeleri Bülent Yılmaz ve Hürriyet Ergezer'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşure dağıtımı öncesinde yapılan duanın ardından konuşma yapan Göl-Der Başkanı Gürsel Demirci, bu tür etkinliklerin toplumun birlik ve beraberliğine katkı sağladığını vurguladı. Demirci, katılımcılara teşekkür ederek, aşure gününün anlam ve önemine dikkat çekti.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da konuşmasında, aşurenin birliğin ve dayanışmanın simgesi olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin Gölbaşı’nda düzenlenmesinin önemli olduğunu ifade etti.

Aşure dağıtımı sırasında, etkinliğe katılan vatandaşlar sıcak ve samimi bir ortamda bir araya gelerek, hem aşurelerini aldı hem de sohbet etme imkanı buldu. Etkinlik, birlik ve beraberlik mesajlarıyla son buldu.

Aşure Günü’nün manevi atmosferinde gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılardan büyük beğeni topladı ve Gölbaşı halkının kaynaşmasına vesile oldu.

Bu haber toplam 3623 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.