1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başıboş köpek saldırısına CHP'li meclis üyeleri sessiz kaldı
Başıboş köpek saldırısına CHP'li meclis üyeleri sessiz kaldı

Başıboş köpek saldırısına CHP'li meclis üyeleri sessiz kaldı

5 Yaşındaki Elif  Şafak Mahallesi’nde Başıboş Köpeklerin Saldırısına Uğradı CHP'li Meclis Üyelerinin Sessizliği Tepki Çekti

A+A-

Gölbaşı  Şafak Mahallesi’nde yaşanan olay, sokak köpekleri sorununu yeniden gündeme taşıdı. Apartmanının önünde arkadaşlarıyla oynayan 5 yaşındaki Elif Yıldırım, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Küçük kızı ısırarak ayağından sürükleyen köpeklere yoldan geçen bir vatandaş müdahale etti ve Elif’i kurtardı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ağır yaralanan Elif Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Sırtında ve karın bölgesinde ciddi ısırık izleri bulunan Elif, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen küçük kızın yaşadığı bu korkunç olay, Gölbaşı halkı arasında büyük bir infial yarattı.

Ancak, bu olay karşısında CHP’nin iktidarındaki Gölbaşı Belediye Meclisi üyelerinden ses çıkmaması, vatandaşların tepkisini daha da artırdı. Gölbaşı halkı, çocukların ve vatandaşların güvenliği için acil tedbirler alınması gerektiğini savunurken, CHP'li meclis üyelerinin sessizliği eleştirilerin odağı haline geldi. CHP'li üyelerin sokak köpekleri konusunda yaşanan sorunlara kayıtsız kalmasına ise anlam verilemedi.

Gölbaşı’nda yaşanan bu tür olaylar karşısında halk, meclis üyelerinin aktif bir şekilde çözüm üretmesini ve sorumluluk almasını bekliyor.

Bu haber toplam 1947 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.