1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ergezer: Başkan Odabaşı'nın spor sevgisini tartışmak anlamsızdır
Ergezer: Başkan Odabaşı'nın spor sevgisini tartışmak anlamsızdır

Ergezer: Başkan Odabaşı'nın spor sevgisini tartışmak anlamsızdır

CHP Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Başkanvekili Hürriyet Ergezer'den Gölbaşı Belediyespor ile İlgili Açıklama

A+A-

CHP Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Başkanvekili Hürriyet Ergezer, yerel seçimlerin ardından Gölbaşı Belediyespor ile yürütülen görüşmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ergezer, Gölbaşı Belediyespor yönetimiyle yapılan tüm görüşmelerin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın bilgisi dahilinde ve kendi aracılığıyla gerçekleştiğini belirtti.

Başkan Odabaşı'nın spora ve sporcuya verdiği öneme dikkat çeken Ergezer, kulüple olan görüşmelerin zaman zaman ilerlediğini ancak bazı noktalarda tıkanmalar yaşandığını dile getirdi. Gölbaşı Belediyespor’a destek vermek için Odabaşı’nın yoğun çaba gösterdiğini vurgulayan Ergezer, bu çabaların maalesef sonuçsuz kaldığını söyledi.

Ergezer, Yakup Odabaşı’nın önceki görev süresi olan 2009-2014 yılları arasında Gölbaşı Belediyespor’a verilen desteğin hala hatırlandığını ve bu dönemde kulübün ilk kez Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldiğini anımsattı. Başkan Odabaşı’nın spor kulübüyle ilgili süreci yakından takip ettiğini, hiçbir zaman göz ardı etmediğini belirtti.

Ergezer ayrıca, yürütülen görüşmelerin kişisel olmadığını, tamamen Başkan Odabaşı’nın bilgisi dahilinde kendisi tarafından temsilci olarak gerçekleştirildiğini bir kez daha vurguladı. Başkan Odabaşı'nın Gölbaşı'na ve spora olan sevgisini yakından tanıyan herkesin bildiğini söyleyen Ergezer, bu konuların tartışılmasının anlamsız olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 783 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.