1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. GİS Akademi'den Voleybol Federasyonu'na ziyaret
GİS Akademi'den Voleybol Federasyonu'na ziyaret

GİS Akademi'den Voleybol Federasyonu'na ziyaret

Voleybol 2. Ligi’ne yükselen Gölbaşı İncek Spor Kulübü’nden (GİS Akademi) Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a ziyaret

A+A-

Ankara’nın sporda yükselen değeri Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi), Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı ziyaret etti. Bölgesel Amatör Lig’de büyük başarı göstererek Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ne yükselen Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi) yönetim kadrosu, Başkan Üstündağ ile makamında bir araya geldi. Ziyarete Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi) kurucularından Yavuz Aksoy, Nilüfer Şengül Aksoy ve Ersin Pehlivan katıldı.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve grubunu başarıyla tamamlayan Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi), önümüzdeki sezon Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyor. Katıldığı ilk sezonda bir üst lige çıkmayı başaran kulüp, önümüzdeki sezonun hazırlıklarına vakit kaybetmeden başladı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile bir araya gelerek başarılarını paylaşan Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi) yöneticileri, bundan sonraki hedefleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundular.

 

Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi)

 

Ankara’nın İncek bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi), Şubat 2021’de Yavuz Aksoy, Ersin Pehlivan ve Gürkan Caner Birer tarafından kuruldu. Kurulduğu ilk günden itibaren spora ve sporcuya verdikleri önemle dikkat çeken Gölbaşı İncek Spor Kulübü’nün (GİS Akademi) aktif olarak bünyesinde 5 farklı spor branşı bulunmaktadır: Futbol, basketbol, voleybol, karate ve jimnastik. Gün geçtikçe faaliyetlerini artıran kulüp, son olarak yetişkinlere yönelik reformer pilates dersleri vermeye başladı.

 

Lisanslı Futbolcu Yetiştiriyor

Futbolda, Ankaragücü ile işbirliği yapan ve İncek Ankaragücü Futbol Okulu olarak yoluna devam eden kulüp,  6-15 yaş aralığına eğitim vermekte ve belirli yaş gruplarında  TFF’nin düzenlediği liglere katılmaktadır. Genç yetenekleri keşfetme ve geliştirme hedefiyle çalışan Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi), lisanslı sporcular yetiştirmeye büyük önem vermekte ve geleceğin yıldızlarını sahalara kazandırmayı hedeflemektedir.

 

Voleybolda Yüksek Hedefler

Voleybolda ise profesyonel düzeyde mücadele etmenin yanı sıra sporcu yetiştirme hedefiyle de hareket eden kulüp, 6-18 yaş aralığında eğitimlerini sürdürmekte ve TVF’nin düzenlediği liglere katılmaktadır. GİS Akademi, voleybolda da genç yetenekleri keşfetmeye ve onları üst seviyelere taşımaya odaklanmaktadır.

Basketbolda Geleceğin Yıldızları

Basketbolda da tıpkı futbol ve voleybolda olduğu gibi benzer yaş aralığında dersler verilmektedir ve belirli yaş gruplarında TBF’nin düzenlediği turnuvalara katılım sağlanmaktadır. Basketbol branşında, genç sporcuların temel becerilerini geliştirme ve ileri seviye yetkinlikler kazandırma amacı güdülmektedir.

Karatede Hedef Milli Takım

Karate branşında ise Milli Takım sporcusu Furkan Kayalı önderliğinde eğitimlerini sürdüren kulüp, TKF’nin düzenlediği kuşak sınavlarına katılmakta ve bünyesinde her kuşaktan sporcu bulundurmaktadır. Karate branşında Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi), sporcularını milli takıma kazandırma hedefiyle yoğun bir çalışma içerisindedir

 

Sporun Temeli Jimnastik

Gölbaşı İncek Spor Kulübü’nde (GİS Akademi) jimnastik dersleri de devam etmektedir. 4-12 yaş aralığındaki çocukların fiziksel gelişiminde temel rol oynayan jimnastik dersleri, Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu ve eski ritmik jimnastikçi Gupse Aksoy tarafından verilmektedir.

 

Bu 5 branşa ek olarak yetişkinlere yönelik reformer pilates grup dersleri de verilmektedir

 

Bu haber toplam 3722 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.