1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul İçin Toplanıyor
Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul İçin Toplanıyor

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul İçin Toplanıyor

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul İçin Toplanıyor

A+A-

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 44’üncü olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 23 Şubat 2025 tarihinde düzenlenecek olan toplantı, saat 12:00’de Pembe Köşk Balo Salonları’nda yapılacak.

Kooperatif Başkanı Yakup Sarıçiçek’in yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, tüm ortakların ve ilgililerin toplantıya katılarak sürece katkı sunmaları bekleniyor. Genel kurulda, kooperatifin yıllık faaliyet raporları, mali durum değerlendirmeleri ve gelecek dönem planları ele alınacak.

Bölgedeki esnafın finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla faaliyet gösteren kooperatifin genel kurulu, üyeler için büyük önem taşıyor. Kararların ortak akılla alınması ve esnafın sorunlarının masaya yatırılması beklenirken, yeni dönemle ilgili önemli gelişmelerin de açıklanacağı tahmin ediliyor.

Toplantıya tüm üyelerin eksiksiz katılması beklenirken, kooperatif yönetimi, genel kurulun verimli geçmesi adına detaylı bir hazırlık süreci yürütüyor.

Bu haber toplam 650 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.