1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Jandarma'dan Düğünlere Yakın Takip
Gölbaşı Jandarma'dan Düğünlere Yakın Takip

Gölbaşı Jandarma'dan Düğünlere Yakın Takip

Gölbaşı Jandarma'dan Düğünlere Yakın Takip

A+A-

Gölbaşı Jandarma Komutanlığı'ndan Düğünlere Sıkı Denetim: Güvenlik ve Huzur İçin kontröller ve tedbirler iyice artırıldı.

Gölbaşı Jandarma Komutanlığı'ndan Düğünlere Sıkı Denetim: Güvenlik ve Huzur İçin kontröller ve  tedbirler iyice artırıldı.

Gölbaşı Jandarma Komutanlığı, özellikle kırsal mahallelerdeki düğünlere yönelik denetimlerini artırdı. Bu adım, düğünlerde sıkça rastlanan silah ve havai fişek kullanımından kaynaklanan tehlikeleri önlemeyi amaçlıyor. Geçmişte, düğünlerde eğlence amacıyla havaya ateş açılması ve havai fişeklerin kontrolsüz kullanımı nedeniyle birçok kişi yaralanmış, hayatını kaybetmiş veya sakat kalmıştır. Rastgele havaya gelili güzel ateş etmelerin sonrasında geri gelen yorgun mermilerle  çok sayıda vatandaşlarımız yaralanmış ve ölümler meydana gelmişti .İnsanların en mutlu günlerinde yaşanan bu trajediler, hem eğlencenin hem de güvenliğin önemini bir kez daha gündeme getiriyor.

Jandarma ekipleri, özellikle geç saatlere kadar süren ve çevre sakinlerini rahatsız eden düğünlere yönelik gelen şikayetler doğrultusunda harekete geçti. Artık izin verilen saatlerin dışında düğün yapılmasına müsaade edilmiyor. Vatandaşlar, jandarmanın bu sıkı denetimlerinden son derece memnun. Görüştüğümüz birçok kişi, bu tür denetimlerin sürekli hale gelmesi gerektiğini belirtiyor. 

*Toplumun Huzuru ve Güvenliği İçin Atılan Adımlar*

Gölbaşı Jandarma Komutanlığı'nın düğünlere yönelik denetimleri, sadece güvenliği sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda toplumun huzurunu da koruyor. Denetimler sayesinde, düğünlerin keyfi kaçmadan ve herhangi bir kazaya sebep olmadan sona ermesi hedefleniyor. 

Bir yandan mutlu bir günün eğlencesi yaşanırken, diğer yandan acı ve gözyaşıyla son bulan olayların önüne geçilmesi, toplum için büyük bir rahatlık sağladı. Bu tür adımlar, toplumun huzur ve güvenliğini ön planda tutarak, gelecekte benzer olayların yaşanmasını engellemek adına önemli bir örnek teşkil ediyor.

Bu haber toplam 1935 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.