1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

A+A-

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Rüstemoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü için büyük bir azim ve kararlılıkla kazandığı 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin birlik ve beraberlik içinde gösterdiği eşsiz kahramanlık destanı, bizlere bağımsızlığın ve hürriyetin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır.

30 Ağustos, vatan topraklarımızın korunması ve milletimizin bağımsızlık ruhunun ebediyen yaşatılması için verilen mücadelenin zaferle taçlandığı gündür. Bugün, atalarımızın fedakarlıkları ve cesareti sayesinde sahip olduğumuz özgürlüğü daha da ileri taşımak için birlik ve beraberlik içinde çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Bu haber toplam 910 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.