1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Mogan Haber Yayın Hayatına başladı
Gölbaşı Mogan Haber Yayın Hayatına başladı

Gölbaşı Mogan Haber Yayın Hayatına başladı

Gölbaşı Mogan Haber Yayın Hayatına Başladı

A+A-

Gölbaşı'nın yeni yerel haber sitesi "Gölbaşı Mogan Haber" faaliyete geçti. İmtiyaz Sahipliği ve Yazı İşleri Müdürlüğü'nü Fatih Taştan'ın yaptığı site, www.golbasimoganhaber.com adresinden okuyucularıyla buluşacak.

Gölbaşı Mogan Haber, bölge halkına en güncel ve doğru haberleri ulaştırmayı hedefliyor. Sitede, Gölbaşı ve çevresindeki gelişmeler, yerel etkinlikler, belediye duyuruları, kültürel ve sportif faaliyetler gibi pek çok konu başlığı altında haberler yer alacak.

Yayına başlayan Haber Sitesi okuyucularına ise şu duyuruyu yaptı;

Sevgili Gölbaşı Halkı,

Bugün, siz değerli okuyucularımızın karşısına Gölbaşı Mogan Haber olarak çıkmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Yerel basın hayatımıza “merhaba” derken, amacımız sadece haber vermek değil, aynı zamanda toplumumuzun sesi olmak, sorunlarını dile getirmek ve yapılan haksızlıkların karşısında durmaktır.

Gazetemizin kuruluş amacı, Gölbaşı’ndaki sorunları, toplumsal meseleleri ve yaşanan haksızlıkları korkmadan, cesurca ve objektif bir şekilde kaleme dökmek. Adalet terazisinden asla ayrılmadan, doğruluk ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde gazetecilik yapmayı kendimize görev biliyoruz.

Bu yolculukta sizlerin desteği ve katkılarıyla daha güçlü, daha etkili ve daha adil bir Gölbaşı için çalışacağız. Halkın gerçekleri öğrenme hakkını savunarak, şeffaf ve tarafsız bir yayın politikası izleyeceğiz. Sorunların üzerine gitmekten ve çözüm arayışına katkı sağlamaktan asla geri durmayacağız.

Gölbaşı Mogan Haber olarak, siz değerli okuyucularımızın bize olan güvenini her zaman koruyacak ve bu güveni sarsmadan, adil, doğru ve cesur habercilik anlayışımızla yolumuza devam edeceğiz. Saygılarımızla.."

Son Gaste olarak yayın hayatına başlayan Mogan Haber'i kutluyor, başarılar diliyoruz.

Bu haber toplam 4697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.