1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda 15 Temmuz etkinlikleri
Gölbaşı'nda 15 Temmuz etkinlikleri

Gölbaşı'nda 15 Temmuz etkinlikleri

Gölbaşı'nda 15 Temmuz etkinlikleri

A+A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği kapsamında Gölbaşı Şehitliği ziyaret edildi sonra Atatürk Sahil Parkı’na kadar süren kortej yürüyüşü yapıldı .Program Atatürk Sahil Parkı’nda sinevizyon gösterimi ve diğer etkinliklerle devam etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8'inci yıl dönümünde Gölbaşı’nda şehitleri anma programı düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında Gölbaşı Şehitliği’ni ziyaretle başlayan etkinliklere Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, Kamu birim müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Gölbaşı Şehitliği’nde 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için duaların okunmasının ardından şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı.

Daha sonra Şehitler Anıtı'ndan Atatürk Sahil Parkı'na kadar mehteran takımı ve seğmenler eşliğinde kortej yürüyüşü düzenlendi. Gölbaşılı vatandaşlar, kortej yürüyüşüne ellerinde Türk bayrakları ve alkışlarla eşlik etti.

Sahil Park'ta devam eden programdaki dualarından ardından 15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan bir sinevizyon gösterisi ekranlara yansıtıldı. Etkinlikte seğmenler ve mehteran takımı kısa bir gösteri sergiledi.

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu da yaptığı konuşmada 15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini vurguladı ve şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise sağlık ve huzur diledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da yapmış olduğu konuşmada Birliğimizin, Dirligimizin, Cumhuriyetin önemine dikkat çekerek şehit ve gazileri andı.

Bu haber toplam 5009 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.