1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı’nın Gazetecisi Bayram Türkmez’den Yeni Kitap: "Gölbaşı Öyküleri-1 Kelebek Etkisi"
Gölbaşı’nın Gazetecisi Bayram Türkmez’den Yeni Kitap: "Gölbaşı Öyküleri-1 Kelebek Etkisi"

Gölbaşı’nın Gazetecisi Bayram Türkmez’den Yeni Kitap: "Gölbaşı Öyküleri-1 Kelebek Etkisi"

Gölbaşı’nın Gazetecisi Bayram Türkmez’den Yeni Kitap: "Gölbaşı Öyküleri-1 Kelebek Etkisi"

A+A-

Gölbaşı’nda 35 yıldan beri gazetecilik ve köşe yazarlığı yapan Bayram Türkmez’in ikinci kitabı “Gölbaşı Öyküleri-1 Kelebek Etkisi” Orhun Yayınları'ndan çıktı.

Türkmez, Gölbaşı'nın yerel tarihi ile genel tarih konularını kendi yaşam hikayesi üzerinden harmanlayarak kaleme aldığı denemelerinde, ilçedeki STK ve siyasi temsilcileri de konu edindi. Kitapta, yazarın yaşadığı birçok konu anlatılırken, 150’likler – İşbirlikçiler ve Çayırlı Şehitleri gibi önemli başlıklara da değiniliyor.

Kitap Tanıtımı ve Takdim

Türkmez, kitabını Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, İlçe Jandarma Komutanı J. Yrb. Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça ve Mavi Çizgi Sanat Evi yöneticisi Yasemin Gül ile birlikte kitaba katkısı olan tanıdıklarına takdim etti.

Satış Noktaları ve Kitap Detayları

“Gölbaşı Öyküleri-1 Kelebek Etkisi” adlı kitap, Bahçelievler Mahallesi’ndeki Palme Kitabevi ve G.O.P. Mahallesi’ndeki Barış Kırtasiye’den temin edilebilir. 190 sayfa olan kitap için genişletilmiş baskı çalışmaları da devam ediyor. Bayram Türkmez’in yeni kitabı, Gölbaşı'nın tarihini ve yazarın kişisel anılarını merak eden okuyucular için önemli bir kaynak niteliğinde. 

Bu haber toplam 4624 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.