1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Koç Grubu'ndan Yeni Atılım: "Yatırım Koç" Şirket Binası Hizmete Girdi
Koç Grubu'ndan Yeni Atılım: "Yatırım Koç" Şirket Binası Hizmete Girdi

Koç Grubu'ndan Yeni Atılım: "Yatırım Koç" Şirket Binası Hizmete Girdi

Koç Grubu İnşaat Hafriyat şirketi “Yatırım Koç” ismi ile yeni şirket binasını hizmete açtı...

A+A-

19 Yıldır faaliyetlerine devam eden Koç Grubu İnşaat Hafriyat Şirketi, hizmet sınırlarını genişleterek şirketlerinin bünyesinde kurumsal bir gayrimenkul yapısı oluşturdu. “Yatırım Koç” ismi ile yeni şirket binasını hizmete açan Koç Grubu İnşaat Hafriyat Şirketi, açılışla birlikte gayrimenkul sektörüne girdiğini de vatandaşlara duyurdu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreni, Tulumtaş Mahallesi imamının yaptığı dua sonrası kurdele kesimi ile devam etti.

ODABAŞI'NDAN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı açılışta yaptığı konuşmada açılan iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

“YATIRIM KOÇ İSMİ İLE HİZMET EDECEĞİZ”

Tulumtaş Mahallesi Muhtarı ve Koç Grubu Genel Müdürü Kazım Koç açılışta yaptığı konuşmada; “Şirketimiz 2005’den bu yana inşaat sektörünün hafriyat kolunda faaliyet gösteriyor. Sürekli kendimizi güncelleyerek işlerimizi daha iyi ileriye taşıyabilmek adına çalışmaya başladık. İlerleyen süreçte de konut inşaatları yapmaya başladık ve birçok projeye de imza attık. Şimdi ise inşaat sektörünü tamamlayan unsurlardan biri olan gayrimenkul sektöründe kurumsal bir yapı ve güçlü bir kadro ile hizmetinize sunacağız. Yatırım Koç ismi ile hizmet edeceğiz.” dedi.

İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı No:80 Ahlatlıbel Mah. İncek Çankaya Ankara’da yapılan açılış töreni misafirlere yapılan çeşitli ikramlar sonrası sona erdi.

Açılışa; Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kara, Tahsin Polat, Gölbaşı Belediye eski Başkanı Fatih Duruay, Kars-Ardahan-Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım, Gölbaşı Belediye Meclis Başkanvekili ve CHP Meclis Üyesi Hürriyet Ergezer, CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri Bülent Yılmaz ve Selçuk Dağdelener, BBP Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkanvekili ve Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, Koç Ailesi'nin eş, dost ve akrabaların yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. KAYNAK: GÖL HABER

Bu haber toplam 2352 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.