1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Net konuştu: Kimseye torpil yok! Bu bir Yakup Odabaşı Kanunudur!
Net konuştu: Kimseye torpil yok! Bu bir Yakup Odabaşı Kanunudur!

Net konuştu: Kimseye torpil yok! Bu bir Yakup Odabaşı Kanunudur!

Net konuştu: Kimseye torpil yok! Bu bir Yakup Odabaşı Kanunudur!

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, imar çalışmaları kapsamında Tepeyurt Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Teknik heyetle birlikte bölgeyi inceleyen ve mahalle sakinleri ile buluşan Odabaşı, imar çalışmalarını halkla birlikte yürüttüklerini vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundu.

BU BİR YAKUP ODABAŞI KANUNU

Başkan Odabaşı, “Kapalı kapılar ardında bizim işimiz olmaz. Kimseye torpil yok, kimseye haksızlık yok. Bu bizim kanunumuz. Vatandaşın ayağına gidiyoruz ve anlatıyoruz. Yasa bunu emrettiği için değil; bu Yakup Odabaşı kanunu. Bizim daha önce de yaptığımız bir uygulama. Görevde olduğumuz dönemde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştik. Şimdi yine mahallemize geliyoruz, vatandaşın önüne haritayı seriyoruz. Gördüğümüz eksiklikleri birlikte düzeltelim diye buradayız. Her şey şeffaf olsun, kimseye haksızlık yapılmasını istemiyorum ve bunun altını net bir şekilde çiziyorum,” dedi.

VATANDAŞ’TAN ODABAŞI’NA TEŞEKKÜR

Mahalle sakinlerinden biri, Başkan Odabaşı’na teşekkür ederek, “Aramızda şeffaf bir süreç yaşandı. Teknik ekipler geldi, çok teşekkür ediyoruz. Sağ olun efendim, görevimizi kardeşlerimizle birlikte yerine getiriyoruz. Başkanımızın bizi ziyaret etmesi bizi onurlandırdı. İlk defa böyle bir uygulamaya şahit oluyoruz,” şeklinde konuştu.

Başkan Odabaşı, vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra imar çalışmalarının şeffaf bir şekilde yürütüleceğini yineledi ve Tepeyurt Mahallesi sakinlerine hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Bu haber toplam 2119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.