Gölbaşı Belediyespor'da Kongre Tartışmaları: Yeni Yönetim Arayışı Başladı

Gölbaşı Belediyespor'da Kongre Tartışmaları: Yeni Yönetim Arayışı Başladı

Yakup Odabaşı'nın Gölbaşı Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından, Gölbaşı Belediyespor'da yönetim değişikliği tartışmaları başladı. Kulübün kongreye gidip gitmeyeceği belirsizliğini korurken, CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kanık, Başkan Odabaşı’nın selamıyla yeni kongre için üye toplamaya başladı.

WhatsApp üzerinden belirlenen kişilere şu mesajı gönderdi: “Gölbaşı Belediye Başkanımız Yakup Odabaşı’nın selamı ile mesaj atıyorum. Gölbaşı Belediye Spor Kulübü'ne delege olarak sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Gerekli evrakları en kısa sürede tamamlayarak spor kulübü sekreterimize veya bana ulaştırabilirsiniz. Mehmet KANIK (Yetiş Mehmet), Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi.”

Eski Başkan Mehmet Atak'ın Tepkisi Sert Oldu

Mesaj gönderilen isimlerden biri de eski Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Atak’tı. Atak, üyeliğinin daha önce silindiğini WhatsApp mesajıyla öğrenirken tepkisi sert oldu. Atak, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak, “Gölbaşı Belediyespor'a tekrar üye olmam için form gönderildi. Hangi izansız gevşek, kulüpte başkanlık yapan birinin üyeliğini siler? Tekrar üye olmayı etik bulmuyorum,” ifadelerini kullandı.

Mevcut Başkan İbrahim Karagöz'den Yanıt

Mevcut Kulüp Başkanı İbrahim Karagöz de iddialara sosyal medyadan mesaj yoluyla yanıt verdi. Karagöz, “Bizim yönetimimizde üyelik iptali olmamıştır. Bizim yönetimimizin görev beklediği söz konusu değildir. İsim vererek net bir şekilde yazı yazın, kimseyi ithamda zan altında bırakmayın. Bizim yönetimimizin bu kulübe emek veren eski yöneticilerinden başkanlarından tutun da eski futbolcusuna, malzemecisine kadar herkese saygısı vardır. Ve hiçbir kişinin üyelik iptali olmamıştır,” ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediyespor'da Neler Olacak?

Gölbaşı Belediyespor'da yaşanan bu gelişmeler, kulübün geleceği hakkında soru işaretleri doğuruyor. Yeni yönetim arayışlarının ve kongre sürecinin nasıl sonuçlanacağı, kulüp üyeleri ve taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Gölbaşı Haberleri