Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Yoğun Programıyla Halkla Buluşuyor

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Yoğun Programıyla Halkla Buluşuyor

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, ilçedeki çeşitli etkinliklere ve programlara katılarak halkla bir araya geliyor. Son dönemdeki yoğun programı çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve projelerle dikkat çekiyor.

İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Bahçelievler Muhtarlığı iş birliği ile Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği'nde düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi Anne” programına katılan Kaymakam Rüstemoğlu, İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Şube Müdürlüğü personelleri tarafından verilen eğitimle hanımlara ve gazilere önemli bilgiler aktarıldı.

Zekiye Emin Kanıpek Anaokulu'na gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz da eşlik etti. Bu ziyaretin ardından Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi'nin düzenlediği Uluslararası Lezzetler Etkinliği’ne de katılarak, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kaymakam Rüstemoğlu’nun yürüttüğü bir diğer önemli proje ise İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü ile birlikte devam eden “Her Cuma Bir Camideyiz, Sağlığınız İçin Sizinleyiz” projesi oldu. Bu kapsamda Yurtbeyi Mahalle Camii’nde sağlık taraması ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Halkın sorunlarını dinlemek amacıyla Hallaçlı, Ballıkpınar, Hacımuratlı ve Gökçehöyük mahallelerine ziyaretlerde bulunan Kaymakam Rüstemoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarına çözüm bulmaya yönelik çalışmalar yaptı.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan ve Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan ile birlikte Dünya Uzay Haftası etkinlikleri kapsamında Hacılar İlk/Ortaokulu’nun düzenlediği sergiye katıldı. Bu etkinlikte, öğrencilerin bilim ve uzay konularındaki çalışmalarını inceledi.

Son olarak, ilçe kurum müdürleriyle birlikte gazileri ziyaret eden Kaymakam Rüstemoğlu, sanayi esnafını da ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri üzerinde durdu.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu, ilçede gerçekleştirdiği çeşitli etkinlikler ve ziyaretlerle halkla iç içe olmaya devam ediyor. Gölbaşı'nda yürütülen projelerle vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Gölbaşı Haberleri