1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yakup Odabaşı, Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Minik Elif’i Ziyaret Etti
Yakup Odabaşı, Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Minik Elif’i Ziyaret Etti

Yakup Odabaşı, Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Minik Elif’i Ziyaret Etti

Yakup Odabaşı, Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Minik Elif’i Ziyaret Etti

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, geçtiğimiz günlerde başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ciddi şekilde yaralanan 5 yaşındaki Elif’i ve ailesini ziyaret etti. Başkan Odabaşı, Elif’le yakından ilgilenerek aileye geçmiş olsun dileklerini iletirken net bir mesaj verdi.

HİÇ BİR ŞEY GÖLBAŞIMIZDA YAŞAYAN MİNİK BİR YAVRUMUZDAN KIYMETLİ DEĞİLDİR

Ziyaretten kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Odabaşı, şu ifadeleri kullandı: “Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan beş yaşındaki Elif kızıma ve ailesine geçmiş olsun ziyaretine gittim. Hiçbir şey Gölbaşı’mızda yaşayan minik bir yavrumuzdan kıymetli değildir. Bizim için başta kıymetli çocuklarımız olmak üzere tüm hemşerilerimizin sağlığı, güvenliği, huzuru ve mutluluğu çok önemlidir.”

VATANDAŞIM HER TÜRLÜ SİYASETİN ÖNÜNDEDİR

Yakup Odabaşı, açıklamalarında, vatandaşların güvenliğini sağlamak için gereken tüm önlemleri alacaklarını belirtti. “Beni tanıyan hemşehrilerim bilir ki Yakup Odabaşı vatandaşını her türlü siyasetin önünde görür. Küçük bir kız çocuğunun uğradığı saldırıyı siyasi malzeme haline getirip buradan prim yapmaya çalışanlara da fırsat vermeyiz. Küçük kızımın gözlerindeki hayat enerjisini gördüm ve aileyle gereken her şeyi konuştum. Vatandaşın sağlığı ve huzuru için yapılması gereken her türlü önlemi belediye olarak alırız,” ifadelerine yer verdi.

Başkan Odabaşı, ayrıca Elif’i en kısa zamanda belediyeye davet ederek birlikte boyama yapmayı önerdi ve “Minik kızımız Elif’e bir kez daha acil şifalar diliyor, en yakın zamanda belediyemize ağlamaya ve birlikte boyama yapmaya bekliyorum,” diyerek dileklerini iletti.

Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.