1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yine başıboş köpek saldırısı...
Yine başıboş köpek saldırısı...

Yine başıboş köpek saldırısı...

5 yaşındaki Elif arkadaşlarıyla oynarken dehşeti yaşadı

A+A-

Gölbaşı ilçesinde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü olayda, 5 yaşındaki Elif Yıldırım, sokakta oynarken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Şafak Mahallesi'nde bulunan apartmanının önünde arkadaşlarıyla oyun oynayan Elif, bir anda saldırıya uğradı. Köpekler, küçük kızı ısırarak ayağından sürüklemeye başladı. O esnada yoldan geçen bir vatandaş duruma müdahale ederek Elif'i köpeklerin elinden kurtardı.

Kanlar içinde kalan küçük kız, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Elif'in sırtında ve karın bölgesinde derin ısırık izleri olduğu belirtildi.

"7 Köpek Saldırmış"

Elif’in babası Cengiz Yıldırım, kızına 7 tane sokak köpeğinin saldırdığını belirterek, "Şu anda kızımın 2 tane derin yarası var. Şu anda yoğun bakımdan çıktı ama bizimle dahi konuşmuyor. Psikiyatrist yönlendirmişler, o gelip kontrol edecekmiş. Çünkü bana bile tepki vermiyor" dedi.

Bölgede çok fazla başıboş köpek olduğunu ve yakın zamanda bir kişinin daha saldırıya uğradığını söyleyen Yıldırım, "Olaydan sonra köpeklerin bir kısmını topladılar ama hala çok fazla var. Sürü halindeler. Köpeklerin toplanması için şikayetçi olduk. Bunlara artık bir çözüm bulunmalı" diye konuştu.

Yaşanan bu saldırının ardından Gölbaşı halkı, başıboş köpeklerin tehlike oluşturduğu bu tür olayların son bulması için Gölbaşı Belediyesi'ne tepki gösterdi. Vatandaşlar, belediyenin sokak köpeklerini toplama konusunda acil önlemler almasını bekliyor. Elif Yıldırım'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, belediyenin nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

Bu haber toplam 1489 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.